Antena Căutare

Bogdan Vintilă a fost prezentat antrenor la FCSB; Becali: El va face echipa şi schimbările

Bogdan Vintilă a fost prezentat, vineri, ca antrenor oficial al echipei FCSB, finanţatorul Gigi Becali subliniind că acesta va face şi echipa, dar şi schimbările.

Bogdan Vintilă a fost prezentat, vineri, ca antrenor oficial al echipei FCSB, finanţatorul Gigi Becali subliniind că acesta va face şi echipa, dar şi schimbările.

"Are şcoala lui Hagi şi ştiţi de cât timp caut asta. Gică Hagi mi-a spus că le face două antrenamente pe zi, de nu mai au chef de nimic. Asta am vrut şi aici, un antrenor care să-i antreneze", a declarat Becali.

Bogdan Argeş Vintilă, în vârstă de 47 de ani, a mai antrenat Concordia Chiajna, FC Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus. Ultima oară a fost secund la Astra, în 2018.

În cariera de fotbalist, Bogdan Vintilă a evoluat la Metalul Bucureşti, Steaua, FC Argeş, Rapid, FC Naţional, Bursaspor şi Concordia Chiajna.

Fostul portar are cinci meciuri pentru echipa naţională a României, toate în 2002.

Sursa : news.ro

Patru persoane arestate după incidente la finalul meciului dintre Strasbourg şi Eintracht Frankfurt, din Liga Europa... Bogdan Vintilă: Am venit cu drag să muncesc pentru un creştin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x