Antena Căutare

Bomba anului în fotbalul european: Cristiano Ronaldo a anunțat la ce club va evolua în 2018!

Zilele lui Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu sunt numărate. Deținătorul Balonului de Aur și, mai mult ca sigur, viitor câștigător al acestei distincții în 2017, Ronaldo nu se mai simte respectat și iubit la Madrid, iar din 2018 va schimba campionatul.

Dacă toți se așteptau ca Ronaldo să revină la clubul care l-a propulsat în topul fotbalului european, Manchester United, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Presa spaniolă anunță azi că Ronaldo i-a transmis agentului său Jorge Mendes care este clubul de fotbal pentru care vrea să evolueze după ce va părăsi ”Santiago Bernabeu”. Destinația este Premier League, însă nu e Manchester United.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Publicația Don Balon scrie că starul portughez i-a spus președintelui Florentino Perez, prin vocea agentului său Jorge Mendes, că vrea să plece din Real Madrid. Jurnaliștii iberici anunță și clubul la care Ronaldo vrea să se transfere: Chelsea Londra!

Viața la Londra și spectrul luptei pentru titlu în Premier League par a fi motivele principale pentru care Ronaldo dorește un transfer la Chelsea, scriu și britanicii de la DailyStar.

Ronaldo are un sezon 2017-2018 extrem de modest în Spania. Atacantul lusitan de 32 de ani are un singur gol în 7 meciuri din La Liga în acest sezon.

Decizie radicală luată de Nicolae Dică: 4 jucători importanți, OUT de la FCSB pentru meciul cu Iași!... EMOȚIONANT: Jakson Follmann, portarul lui Chapecoense rămas fără un picior după tragedia aviatică din 2016, a revenit pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x