BOMBA ANULUI în fotbalul românesc! Unde ar putea ajunge marca STEAUA! Ce lovitură pentru CSA Steaua

După ani și ani de lupte și procese nesfârșite, conflictul pentru marca și brandul STEAUA BUCUREȘTI ar putea avea un câștigător surpriză. Pe principiul ”când doi se bat al treilea câștigă”, o a treia parte vrea să pună mâna pe cel mai important brand din fotbalul românesc.

Conform Gazetei Sporturilor avocatul Pompiliu Bota a speculat incertitudinea cazului și războiul dintre părți și a solicitat direct la Oficiul European pentru Mărci și Desene (EUIPO), ocolind OSIM-ul din România, o cerere pentru ca marca Steaua să îi fie atribuită cu tot cu logo-ul pe care Becali l-a pierdut în conflictul cu Ministerul Apărării.

Solicitatea a fost făcută pe 29 septembrie, a fost deja examinată şi acum se află în faza în care se primesc contestaţiile. Pompiliu Bota va primi un răspuns final în luna februarie. În cazul în care CSA Steaua sau altă insistuţie nu va face contestaţie, avocatul din Bucureşti ar urma să intre în posesia dreputilor asupra mărcii.

Noua situație a alertat nucleul dur și influent al fanilor CSA Steaua. SteauaLibera.com a postat un articol dur la adresa șefilor: ”V-ați bătut joc destul de clubul ăsta. Mai bine de 10 ani, l-ați lăsat pe Becali să-și bata joc de numele Steaua. Apoi, când Talpan a reusit să ne salveze, ați sărit la gâtul lui, i-ați băgat pumnul în gura și l-ați amendat. Pentru ce? Pentru că a spus adevărul? Pentru că a câstigat procese si pentru ca a adus bani in club? Pentru toate astea, Talpan ar fi trebuit promovat, nu pedepsit.”

Pompiliu Bota a postat un mesaj cu contul său de Facebook prin care anunţă ce planuri are cu marca: ”Vreau să o cesionez lui Gigi Becali fără nicio pretenţie”.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri