Căutare Live

BOMBĂ la Barcelona! FIFA le-a interzis catalanilor să mai facă transferuri în sezonul următor

Barcelona a primit interdicţie pentru următoarele două perioade de transferuri, în vara lui 2014 şi în iarna lui 2015, dar catalanii se pot salva dacă rezolvă situaţiile jucătorilor în următoarele 90 de zile

Barcelona a primit interdicţie pentru următoarele două perioade de transferuri, în vara lui 2014 şi în iarna lui 2015, dar catalanii se pot salva dacă rezolvă situaţiile jucătorilor în următoarele 90 de zile.

Conform datelor publicate de FIFA, catalanii au fost prinşi în ofsaid cu 10 legitimări realizate în perioada 2009-2013 la echipele de juniori. "Comisia de Disciplină a considerat că este o infracţiune gravă şi a decis sancţionarea clubului cu interzicerea dreptului de a efectua transferuri, la nivel naţional şi internaţional, pentru două perioade consecutive", se arată în comunicatul FIFA.

Forul internaţional i-a aplicat Barcelonei şi o amendă de 370.000 euro!

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul doi la Charleston... Medic austriac: “Schumacher poate fi dus acasă”!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri