Antena Căutare

Bonetti a demisionat! Dorinel Munteanu este noul antrenor al lui Dinamo

Dario Bonetti si-a dat demisia din functia de antrenor principal al lui Dinamo. Nicolae Badea s-a inteles cu Dorinel Munteanu pentru preluarea bancii tehnice a "cainilor".

Imediat dupa ce a condus antrenamentul de dupa-amiaza al lui Dinamo, Dario Bonetti i-a anuntat pe jucatori ca renunta la functia de antrenor. Odata cu el si-au dat demisia toti cei din staful tehnic al echipei.

"Nu conteaza clauzele. Asta e viata antrenorilor, nu stii niciodata ce vei face maine", a declarat antrenorul italian. Locul lui Bonetti va fi luat de Dorinel Munteanu. "Neamtul" a avut o intalnire luni cu presedintele Nicolae Badea in care au stabilit detaliile viitoarei colaborari.

Singura problema in instalarea lui Munteanu la carma lui Dinamo o reprezinta suporterii alb-rosii. Acestia nu agreeaza sosirea lui Dorinel, pe care il acuza ca a vorbit de fiecare data urat despre Dinamo.

Dinamo si-a deschis academie de fotbal la Onesti... FOTO! Romania-Belgia, azi, 21:00, Antena1 si liveVIDEO si liveTEXT pe a1.ro! Galeria sexy sustine echipa nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x