Antena Căutare

Bonfim si Ricardo, afara din Ghencea! Steaua le-a reziliat contractele!

Ca urmare a numeroaselor scandaluri in care au fost implicati, brazilienii Ricardo Gomes si Eder Bonfim nu mai sunt jucatorii echipei Steaua incepand de miercuri! Celor doi le-au fost reziliate contractele cu acordul ambelor parti, informeaza site-ul oficial al gruparii steliste.

Fundasul Eder Bonfim a semnat un contract cu Steaua la inceputul lunii august, atunci cand antrenor era Victor Piturca. Ricardo a ajuns la gruparea "ros-albastra" la sfarsitul lunii august, impreuna cu alti sase jucatori de la Unirea Urziceni, in momentul in care tehnicianul Stelei era Ilie Dumitrescu.

De la sosirea lui Sorin Cartu, ambii jucatori brazilieni au fost implicati in mai multe incidente cu antrenorul stelist.

La meciul cu Victoria Branesti, primul al lui Cartu pe banca Stelei, Bonfim a gesticulat nervos atunci cand a fost inlocuit de antrenor.

La mijlocul lunii aprilie, intr-un moment cand echipa se afla in cantonament, Bonfim si Ricardo au parasit hotelul de la stadionul Steaua si au petrecut o noapte intr-un club bucurestean. Pentru partida urmatoare, ambii jucatori au fost exclusi din lot, dar decizia a fost revocata la scurt timp.

Revenit la partida din Cupa Romaniei cu FC Brasov, Ricardo s-a accidentat si a fost schimbat in prima repriza, el devenind indisponibil pana la sfarsitul sezonului.

Eder Bonfim a avut o alta iesire nervoasa la adresa antrenorului stelist la meciul din deplasare, cu Pandurii Targu Jiu, cand a fost inlocuit. Antrenorul stelist Sorin Cartu a sustinut ca a fost injurat de Bonfim dupa inlocuire, brazilianul folosind un limbaj nepotrivit si la adresa coechipierilor.

Bonfim a evoluat in 19 meciuri in Liga I pentru Steaua, in sapte partide in Liga Europa si in doua jocuri in Cupa Romaniei. Bonfim a reusit un singur gol pentru Steaua, in partida de pe teren propriu cu FC Liverpool. In Romania, Bonfim a mai evoluat la FC Timisoara si Gloria Buzau.


sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images



Steaua - Rapid 0-1/ Ros-albastrii, in pericol sa piarda cupele europene... Unirea Urziceni invinge cu 2-1 pe Victoria Branesti in primul meci din etapa a 31-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x