Antena Căutare

Bornescu: "Cadu m-a facut tigan roman"

Scandalul intre portarul rapidului si fundasul lui CFR Cluj continua. In aceasta dimineata, Universitatea Cluj a organizat o conferinta de presa in care s-au dezbatut evenimentele de la partida cu CFR.

Mircea Bornescu a comentat cu umor reactia sa de aseara, cind l-a agresat pe Cadu dupa ce acesta marcase din penalty: "S-a convenit inainte de meci sa nu existe nici un fel de provocari, intrucit exista atita tensiune in jurul acestei partide. Cind l-am vazut pe Cadu ca s-a dus spre galeria noastra si a inceput sa injure, mi-am pierdut cumpatul. L-am impins putin mai tare, dar nu l-am lovit. I-am zis: «Esti nebun, nu vezi ce faci, sar suporterii din tribuna si iese macel. Cadu m-a facut tigan roman si asta m-a facut sa iau foc. Camora a venit din spate si m-a lovit cu piciorul, dar eu sint barbat, nu ma poate dobori un picior. In drum spre cabine, Cadu m-a amenintat ca o sa ma bata vestiare. Pai, tu, ma, sa vii sa ma bati la mine acasa? I-am spus ca-l astept la vestiare, dar n-a mai venit!".

Ricardo Cadu a fost insfacat de guler de Mircea Bornescu, atunci cind se bucura in fata galeriei sepcilor rosii.

Cadu: "Depun plangere la Politie"

Masorul care l-a lovit pe Cadu a fost dat afara de la "U"!

Foto: Gsp.ro

Suporterii englezi s-au deghizat in strumfi la un meci al favoritilor... VIDEO! Specula cu bilete la finala Europa League!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x