Antena Căutare

Borussia Dortmund invinge si devine lider in Germania

Jucatorii antrenati de Jurgen Klopp s-au distantat la 3 puncte de Bayern Munchen si Schalke dupa victoria de la Nurnberg (2-0) de vineri seara.

Dupa un tur in care performanta i-a fost afectata de participarea in Liga Campionilor, campioana en titre si-a revenit si pare a tine pasul in lupta pentru titlu cu gigantul Bayern sau cu Schalke-ul romanului Marica.

Vineri seara, in prologul etapei din Bundesliga, galben-negrii s-au deplasat la Nurnberg pentru un meci disputat la -15 grade Celsius si care le-ar fi putut aduce jucatorilor lui Klopp primul loc in clasament.

Si asa s-a si intamplat. Capitanul Sebastian Kehl a deschis scorul in minutul 48, fructificand o deschidere a lui Piszczek, iar Barrios (care a refuzat mai multe oferte de transfer la inceputul saptamanii in curs) a dublat avantajul, stabilind scorul final. De remarcat ca golul marcat in poarta lui Schafer este primul reusit de paraguayan in acest sezon.

In urma acestei victorii, Borussia Dortmund acumuleaza 43 de puncte, cu 3 mai multe decat Bayern si Schalke, dar si un meci mai mult disputat.

Foto: Intact Images / EPA

Romania a pierdut cu Polonia la FED Cup... Tatarusanu, in pericol sa-si piarda postul de titular...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x