Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018: Brazilia și Belgia se califică în ”sferturi”, după o victorie lejeră și una dramatică în ”optimi”

Brazilia - Belgia, cel mai tare sfert de finală de la Cupa Mondială! Favoritele zilei intrate pe teren în cea de-a treia zi cu ”optimi” de la Mondiale, Brazilia și Belgia, s-au calificat, conform calculelor hârtiei, în semifinalele competiției. Brazilia s-a impus, fără să strălucească, dar și fără emoții, scor 2-0 cu Mexic, în timp ce Belgia a trăit periculos cu Japonia, revenind de la 0-2 pentru un succes cu 3-2.

Brazilia - Belgia, cel mai tare sfert de finală de la Cupa Mondială! Meciul Braziliei a fost rezolvat de Neymar (51) și Firmino (88), în timp ce belgienii au marcat prin Vertonghen (69), Fellaini (74) și Chadli (90+4), într-un meci în care Japonia conducea cu 2-0 după golurile marcate de Haraguchi (48) și Inui (52).

Pe 6 iunie, de la ora 21:00, la Kazan, vom avea un Brazilia - Belgia care promite foarte mult spectacol!

...................................................................

Belgia - Japonia, optimi Cupa Mondială Rusia 2018. Cea mai bună națională dintre cele de top, Belgia, a avut o fază a grupelor perfectă. Fie că a jucat cu prima echipă sau cu rezervele, fie că a jucat cu echipe de mâna a doua (Panama și Tunisia) sau cu echipe de top (Anglia), echipa lui Roberto Martinez a impresionat.

Belgia - Japonia, optimi Cupa Mondială Rusia 2018. Selecționerul spaniol al belgienilor are dubii în privința celor două staruri din atac, Eden Hazard și Romelu Lukaku, însă sunt șanse mari ca aceștia să fie recuperați 100% până la startul meciului. Vești bune vin de la Dries Mertens, Vincent Kompany și Thomas Vermaelen, toți pregătiți să joace azi dacă se va miza pe ei. În schimb, Jan Vertonghen, Kevin De Bruyne, Thomas Meunier, Youri Tielemans și Leander Dendoncker sunt la un ”galben” de suspendare.

Belgia - Japonia, optimi Cupa Mondială Rusia 2018. ”Samuraii” lui Akira Nishino sunt gata de lupta cea mare. După eșecul cu Polonia, selecționerul acestora e gata să arunce în luptă prima echipă. Nu vor lipsi din primul ”11” Shinji Kagawa, Takashi Inui, Yuya Osako și Mateo Hasebe. Și Japonia are probleme cu eventuale suspendări. Inui, Hasebe, Eiji Kawashima și Tomoaki Makino sunt la un avertisment de ratarea unui eventual sfert de finală miraculos.

Belgia - Japonia, optimi Cupa Mondială Rusia 2018. Belgienii sunt favoriți mari la acest meci, cu o cotă de 1,40. O surpriză uriașă, victoria Japoniei, e văzută cu o cotă imensă: 10,50, iar remiza primește 5,00.

Belgia și Japonia au mai jucat o singură dată la o Cupă Mondială. În 2002, chiar în Japonia, am asistat la un 2-2 spectaculos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Belgia - Japonia

Belgia XI: Thibaut Courtois, Jan Vertonghen, Vincent Kompany, Toby Alderweireld, Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco, Thomas Meunier, Dries Mertens, Eden Hazard, Romelu Lukaku

Japonia XI: Eiji Kawashima, Hiroki Sakai, Maya Yoshida, Gen Shoji, Yuto Nagatomo, Makoto Hasebe, Gaku Shibasaki, Genki Haraguchi, Shinji Kagawa, Takashi Inui, Yuya Osako

Sferturile de finală de la Cupa Mondială decise până acum:

  • 6 iulie, ora 17:00 Uruguay - Franța (Nizhny Novgorod Stadium)
  • 7 iulie, ora 21:00 Rusia - Croația (Fisht Olympic Stadium)
UNA PE ZI! Audrey, muza naționalei Franței la Cupa Mondială din Rusia, a renunțat la tot! Imagini incendiare cu modelul ... OFICIAL: Transfer surpriză în Liga 1. Dinamo se întărește cu un jucător din provincie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x