Antena Căutare

Brazilia - Bosnia 2-1 / Selecao invinge cu un autogol in prelungiri

Fosta adversara a nationalei din preliminariile pentru Euro 2012 a oferit o replica pe masura selectionatei auri-verde, cedand in prelungiri prin autogolul lui Papac.

In grupa de calificare a Romaniei pentru Euro 2012, Bosnia a pus probleme mari atat Frantei, dar mai ales tricolorilor, cu toate ca in ultimul meci la carma nationalei, Razvan Lucescu a invins trupa lui Susic la Bucuresti.

Echipa din fostul spatiu iugoslav a pierdut fotoliul de lider printr-o gafa a lui Spahic la Paris, care l-a faultat pe Nasri in careu, mijlocasul lui Arsenal transforman penalty-ul ce a adus victoria cocosilor galici. La baraj a fost eliminata de Portugalia, aceeasi echipa ce ii barase drumul spre Africa de Sud.

Marti seara, Bosnia a intalnit Brazilia intr-un amical de lux desfasurat in Elvetia, la St. Gallen si tot o gafa a unui fundas i-a indepartat pe elevii lui Susic de un rezultat foarte bun.

Marcelo a deschis scorul pentru Selecao, dintr-o pasa a lui Dani Alves, insa Bosnia a revenit pe tabela, profitand de neatentia adversarilor: Dzeko a interceptat o minge de la David Luiz, i-a pasat lui Ibisevic, atacantul lui Stuttgart a sutat pe centru, dar Julio Cesar a fost prins pe picior gresit.

In prelungiri, Papac si-a trimis in popria poarta, stabilind scorul final: 2-1 pentru selectionata lui Mario Menezes, in care celebrul Ronaldinho a dezamagit din nou. Probabil era invidios pe Fred, care a gasit o scuza pentru a evita deplasarea in Tara Cantoanelor si a ramane la Carnavalul de la Rio.

Foto: Intact Images / EPA

FOTO! Uruguayenii, impresionati de National Arena... Victorino Hilton: „Montpellier poate lua titlul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x