Antena Căutare

Brazilia isi pastreaza titlul mondial la futsal. "Selecao" a invins Spania in finala, scor 3-2, dupa prelungiri

Brazilia si-a aparat titlul mondial la futsal castigat in urma cu patru ani. Intr-o reeditare a finalei din 2008, nationala “Selecao” a invins campioana europeana en-titre, Spania, dupa prelungiri, cu scorul de 3-2.

Finala disputata la Bongkok, in Thailanda, a fost una foarte spectaluoasa si plina de dramatism pana in ultimele secunde. Brazilienii au deschis scorul prin Neto, insa ibericii au intors rezultatul prin reusitele lui Torras si Aicardo. Veteranul Falcao a restabilit egalitatea cu 4 minute inainte de finalul timpului regulamentar.

Cu doua minute inainte de finalul prelungirilor, Brazilia a beneficiat de o lovitura de pedeapsa de la 10 metri, insa Rodrigo a ratat. Pana la urma brazilienii au reusit sa marcheze, prin acelasi Neto, cu 19 secunde inainte de finalul celei de-a doua reprize de prelungiri.

Brazilia isi mai adauga astfel un titlu dupa cele obtinute in 1989, 1992, 1996, 2008, in timp ce Spania rateaza pentru a doua oara consecutiv adjudecarea trofeului, multumindu-se cu cele din 2000 si 20004

In finala mica, Italia a invins Columbia cu 3-0. Golurile partidei au fost inscrise de Sergio Romano si Rodolfo Fortino cu o “dubla”

Dorinel Munteanu, dupa remiza cu Viitorul Constanta: "Putea fi 3-0 pentru Dinamo pana la faza penalty-ului"... Steaua - CS Severin 2-1/ Ros-albastrii raman neinvinsi pe teren propriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x