Antena Căutare

BREAKING NEWS. Anunțul despre Michael Schumacher: „Suntem în măsură să vă informăm că Michael a...”

Profesorul Steven Laureys, unul dintre cei mai mari specialisti in probleme ce tin de coma, a detonat bomba: Michael Schumacher nu se mai afla in coma! Totusi, expertul a precizat ca sunt sanse tot mai mici pentru ca fostul campioan al Formulei 1 sa se recupereze.

“Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de multa vreme in coma. Coma dureaza cateva zile sau cateva saptamani. Recuperarea dupa coma trebuie sa fie intr-un timp relativ scurt. Creierul isi poate reveni chiar si dupa un an sau mai mult, dar evolutia este foarte lenta, iar pretul este o imensa munca pentru reabilitare. In alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atat de afectat incat recuperarea intelectuala este putin probabila. Timpul este impotriva noastra”, a declarat Steven Laureys, director de cercetare la National Fund for Scientific Research, o institutie de cercetare din Belgia care este finantata de stat. De asemenea, Laureys conduce Coma Science Group, care activeaza in cadrul Universitatii din Liege.

BREAKING NEWS! Cristiano Ronaldo, întâlnire cu președintele lui Juventus. Portughezii anunță când va avea loc prezentare... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Motanul Ahile a prezis câștigătoarea meciului Franța - Belgia, din semifinalel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x