BREAKING NEWS! Cutremur în fotbalul european: o echipă mare din Serie A și-a demis azi antrenorul principal!

Rezultatele catastrofale din ultima perioadă i-au fost fatale unui antrenor italian din Serie A. Începând de azi, omul care a lăsat CS ”U” Craiova în afara Europa League din acest sezon a rămas fără echipă.

Noii șefi de la AC Milan, un grup de afaceri din China, nu au mai suportat perioada slabă prin care trece echipa de pe San Siro și l-au demis azi pe Vincenzo Montella din funcția de antrenor. Despărțirea a fost oficializată de contul de Twitter al milanezilor.

Odată cu anunțarea demiterii lui Montella, șefii Milanului anunță că Gennaro Gattuso va fi noul antrenor al echipei.

”Clubul Milan anunță plecarea lui Montella din funcția de antrenor principal. Conducerea tehnică va fi garantată de Gennaro Gattuso, care va renunța astfel la echipa Primavera și căruia îi urăm mult noroc la echipa mare”, a fost comunicatul postat de rossoneri.

După 14 etape, Montella o lasă pe Milan pe locul 7 în Serie A, la 11 puncte de ultima poziție care duce în UEFA Champions League și la 18 puncte de liderul Napoli.

5 echipe a pregătit Gennaro Gattuso în cariera de antrenor: FC Sion (2013, antrenor-jucător), Palermo (2013-2014), OFI Creta (2014), AC Pisa (2015-2017) și AC Milan U19 (2017).

Ultimele știri