BREAKING NEWS! Decizie istorică în Liga 1: a fost introdus arbitrajul video. Când se va juca primul meci în care VAR-ul va decide

Decizie istorică și revoluționară în fotbalul românesc intern! Adunarea Generală Extraordinară a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, la ședința de azi, introducerea arbitrajului video în Liga 1. Tehnologia va fi folosită încă din acest PlayOff.

Decizie istorică și revoluționară în fotbalul românesc intern! Adunarea Generală Extraordinară a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, la ședința de azi, introducerea arbitrajului video în Liga 1. Tehnologia va fi folosită încă din acest PlayOff.

În unanimitate, reprezentații celor 14 cluburi din Liga 1 au votat măsura propusă azi, luând exemplul campionatelor din Italia și Germania. Inițiativa se va pune în aplicare începând cu play-off-ul acestui sezon, urmând ca un singur meci din play-off să dispună de VAR.

Încă nu se știe cum se va implementa VAR-ul în sezonul viitor. LPF și cluburile urmează să decidă cum se va implementa arbitrajul video în sezonul viitor și dacă VAR va fi valabil la fiecare meci sau doar la cele mai importante.

Mai multe cluburi din Liga 1 au cerut în acest sezon arbitraj video, printre care FCSB, CFR Cluj, CS ”U” Craiova și CSM Poli Iași.

Ultimele știri