Antena Căutare

BREAKING NEWS! Procurorii DNA au descins la sediul Federației Române de Fotbal!

În lupta pentru șefia fotbalului românesc se implică și Direcția Națională Anticorupție. Procurorii DNA au descins, miercuri, la sediul Federației Române de Fotbal.

UPDATE: Prima reacție oficială a FRF:
”Federația Română de Fotbal a pus la dispoziție, ca de fiecare dată, toate informațiile și documentele solicitate de autoritățile abilitate ale statului. Fiind vorba de o anchetă în curs, nu putem oferi mai multe detalii”,
a precizat FRF pentru sursa citată.

Conform digisport, inspecția DNA vizează contracte semnate în perioada 2008-2010, pe când forul era condus de Mircea Sandu, iar unul dintre actualii candidați la președinția FRF, Ionuț Lupescu, ocupa funcția de director general.

Acțiunea oamenilor legii a venit după o serie de dezvăluiri făcute de actualul președinte de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, despre Ionuț Lupescu, principalul contracandidat la alegerile programate pe 18 aprilie.

Răzvan Burleanu a făcut referire, în dezvăluirile postate pe site-ul personal, la mai multe nereguli găsite în actele de la Federație, cu privire la contracte între instituție și firme ale lui Ionuț Lupescu, pe atunci angajat al forului, în funcția de director general.

Cu o zi în urmă, marți, 13 martie, Ionuț Lupescu și-a depus dosarul de candidatură la alegerile pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal. Atunci, fostul mijlocaș al echipei naționale a vorbit despre decizia de a candida și urmările sale.

Biletul Zilei 14.03.2018! Trei ”soliste” de azi ne măresc considerabil profitul... Pontul Zilei 14.03.2018! Meciul Barcelona - Chelsea ne ajută să ne dublăm investiția azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x