Căutare Live

Brichetele, interzise pe stadionul lui Oldham! Fanii isi ardeau parul

In Romania, brichetele au fost interzise pe stadion dupa ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit la un meci Rapid-Steaua. In Anglia, oficialii lui Oldham Athletic vor sa le interzica pe motiv ca suporterii isi ardeau parul.

Alerta maxima pe "Boundary Park" dupa ce mai mult fani s-au plans ca parul le-a fost ars in timpul partidelor de acasa ale echipei. O ancheta interioara, vreo cateva ore de privit pe camere de supraveghere si misterul a fost elucidat.

O gluma de sector a devenit o moda in stadion. Cu brichetele incarcate, mai multi suporteri imparteau caldura catre vecinii din fata.

"Comportamentul antisocial nu face parte din istoria clubului nostru. Mai multi suporteri s-au plans de faptul ca parul le-a fost ars, iar asa ceva este inadmisibil pe stadionul nostru. In viitor, nu vom mai tolera astfel de gesturi", se arata in comunicatul oficialilor lui Oldham.

Odata cu interizicerea brichetelor, unii carcotasi spun ca i-au vazut pe suporterii lui Oldham la coada la chibrituri.

Ronaldo le-a luat banii! Il Fenomeno a slabit 20 de kilograme in trei luni... Sapunaru a primit un cot in gura ce l-a facut KO!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri