Antena Căutare

Budescu: Cred că Ianis se aseamănă cel mai mult cu stilul meu de joc

Constantin Budescu a fost convocat din nou la echipa naţională şi a declarat într-un interviu pentru FRF TV că, dintre colegii lui de la prima reprezentativă, Ianis Hagi se aseamănă cel mai mult cu el ca stil de joc.

"Cred că Ianis, pentru că jucăm şi acelaşi post. El se apropie mai mult. Şi Alex un pic (n.r. - Mitriţă), dar el joacă mai în bandă", a declarat Budescu, întrebat fiind care dintre jucătorii Florinel Coman, Ianis Hagi şi Alexandru Mitriţă se aseamănă mai mult cu el ca satil de joc.

Jucătorul Astrei a precizat că studiază înainte de meciuri portarii pentru a vedea dacă le poate marca gol direct din corner.

"Încerc să marchez din corner, dar nu tot timpul. Acum, la ultima execuţie chiar am studiat un pic portarul advers cu cei din staff şi mi-au explicat acest lucru şi mi-au zis că pot face lucrul acesta, iar la primul corner am executat direct pe poartă", a explicat el.

Pentur meciul cu Suedia, Budescu mizează foarte mult pe sprijinul suporterilor care vor umple Arena Naţională.

"Mă bucur că sunt din nou aici şi sper să facem o treabă bună şi să ne calificăm. Ar fi ideal să marcăm şi să nu primim gol (n.r. - cu Suedia). Nu ştiu dacă mă avantajează adversarii precum jucătorii suedezi, eu încerc să-mi fac jocul meu indiferent de ce adversari întâlnesc. O să conteze foarte mult sprijinul suporterilor, întotdeauna mi-a plăcut să joc cu multă lume la stadion, am văzut şi meciul cu Norvegia, unde au fost foarte mulţi copii, a fost o atmosferă extrarodinară, chiar dacă au fost numai copii. E un plus că la meci va veni foarte multă lume. Toată lumea de aici ştie importanţa celor două meciuri şi suntem foarte concentraţi să obţinem patru puncte ca să ne calificăm", a spus Budescu.

România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în penultimul meci pe care îl va juca în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Tricolorii vor juca ultimul meci din această campanie, la 18 noiembrie, de la ora 21.45, la Madrid, împotriva Spaniei.

Jucătorii români au nevoie de o victorie cu Suedia şi de un egal cu Spania pentru a se califica la turneul final al Euro-2020.

Sursa : news.ro

Federer, după eşecul cu Thiem: Nu mai am voie să pierd, încă o înfrângere şi plec acasă... Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, amendat de FRF cu 5.000 de lei pentru declaraţii despre arbitri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x