Antena Căutare

Burlacu: "Nu e normal ca sportul sa fie mozolit cu evenimente de acest gen"

Jucatorul echipei CSU Ploiesti, Catalin Burlacu, a vorbit la GSP TV despre drama din baschetul romanesc, decesul americanului Chauncey Hardy, de la CSS Giurgiu.

"E o tragedie ce s-a intamplat, e asemanator cu ce a patit Marian Cozma. E regretabil ca am ajuns in 2011 sa avem asemenea manifestari. Din ce am inteles eu, s-a intamplat totul dupa o altercatie in club la sarbatorirea victoriei. E exagerat, nu mi se pare normal. Orice s-ar fi intamplat acolo nu trebuia sa se ajunga aici. Putem discuta de conflicte de comportament poate.

Tinerii americani care vin in Romania au tendinta sa creada ca sunt superiori. Am inteles ca a incercat ceva cu o fata de acolo care era prietena unui personaj. Probabil a fost o razbunare. Nu e normal ca sportul sa fie mozolit cu evenimente de acest gen, e incredibil. Nu exista scuze atunci cand omori un om", a spus Catalin Burlacu la GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Nadal si-a mai gasit un nas... Gica Popescu: "Jucatorii nationalei si-au pierdut demnitatea. Unde sunt atitudinea si mandria?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x