Căutare Live

Burleanu îl vrea pe Reghecampf, dar a anunţat că Piţurcă va continua la naţională

Clauza de reziliere din contractul lui Victor Piţurcă îi dă mari bătăi de cap noului preşedinte de la FRF. Aproape jumătate de milion de euro va primi selecţionerul dacă va fi demis

Clauza de reziliere din contractul lui Victor Piţurcă îi dă mari bătăi de cap noului preşedinte de la FRF. Aproape jumătate de milion de euro va primi selecţionerul dacă va fi demis.

Nici n-a câştigat bine alegerile pentru şefia FRF căci a şi anunţat că l-ar dori pe Laurenţiu Reghecampf la echipa naţională. Numai că Răzvan Burleanu s-a răzgândit şi, după jocul reuşit al "tricolorilor" cu Argentina, i-a comunicat lui Piţurcă faptul că va rămâne în funcţia de selecţioner.

MAI MULTE DETALII AICI

Tot Naş rămâne! Mircea Sandu, pensie de 75.000 de euro pe an... Vrei să scapi rapid de caloriile în plus? Ia o lecție de Squash...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri