Antena Căutare

Burleanu: România are ca obiectiv câştigarea unei medalii la Jocurile Olimpice

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, că obiectivul echipei naţionale under 23 este de a obţine o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Vom ieşi din Jocurile Olimpice onorabil", a adăugat el.

Naţional României va participa înaintea JO la un puternic turneu de pregătire în Franţa.

"Vrem să utilizăm prezenţa la JO după o pauză de 56 de ani astfel încât să oferim jucătorilor mai tineri o rampă de lansare, o rampă de afirmare, astfel că tratăm cu toată seriozitatea această campanie de pregătire. Am luat decizia să participăm la cel mai important turneu preolimpic, acest turneu va avea loc în perioada 1-14 iunie, se va desfăşura în Franţa, la Toulon. Este cel mai prestigios turneu preolimpic care se organzieză înainte de fiecare ediţie a JO. Anul acesta vor participa 12 echipe. În afara de România au mai confirmat până acum Anglia, Franţa şi Japonia. Se aşteaptă confirmări în zilele următoare de la Brazilia, Argentina şi Coasta de Fildeş. Este cel important proiect pe care l-am decis astăzi", a explicat Burleanu, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Echipa "under 23" a României este calificată la Jocurile Olimpice din vară, unde va fi condusă de selecţionerul Mirel Rădoi, cel care a obţinut "biletele" pentru Tokyo ca antrenor.

Turneul de fotbal de la JO va fi între 22 iulie şi 8 august.

Sursa : news.ro

Burleanu: Un sistem competiţional cu 16 echipe se potriveşte cel mai mult României... Leipzig câştigă pe terenul echipei lui Mourinho, Tottenham, 1-0, iar Atalanta a făcut scor cu Valencia, 4-1, în Liga Cam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x