Antena Căutare

Lucian Bute si-a reziliat contractul cu postul Showtime. Pugilistul roman ar putea negocia cu HBO

Lucian Bute si-a reziliat de comun acord contractul cu Showtime, chiar daca pugilistul roman avea prevazut in contract inca un meci difuzat de canalul american, anunta presa canadiana. Bute ar putea totusi sa dea o alta lovitura. E liber sa semneze cu cei de la HBO.

Romanul pierde astfel cele doua milioane de dolari la urmatoarea partida tare transmisa de televiziunea americana. Din pacate, Lucian rateaza si ocazia sa se bata cu americanul Andre Ward, un greu din SuperSix.

"Planul era sa lupte cu castigatorul Super Six, Andre Ward. Insa acesta nu era pregatit sa lupte impotriva lui Lucian. Am inceput sa avem relatii tot mai tensionate si ne-am dat seama ca Showtime probabil voia tot mai putin sa continue asocierea la aceasta categorie. Am facut multe pentru a avea meciul cu Carl Froch in afara contractului, deci relatiile au fost destul de dificile inainte de lupta lui Lucian. Am convenit de comun acord sa punem capat acestei asocieri. Ne bucuram de aceasta decizie. Vom avea meciul din 3 noiembrie si daca totul va fi bine, vom reusi sa controlam situatia", a declarat Jean Bédard, presedintele Interbox, conform Mediafax.

Interbox spera sa semneze un contract cu HBO, principalul concurent al Showtime, cele doua parti avand relatii bune. "Stim ca daca totul merge bine la 3 noiembrie, va exista interesul retelelor americane pentru meciul revansa al lui Bute contra Carl Froch, care speram sa aiba loc in martie, la Montreal", a precizat Bedard.

Lucian Bute semnase un contract cu Showtime Sports in 2010. Bute, 30 victorii (24 prin KO, si o infrangere, va boxa pe 3 noiembrie cu rusul Denis Gracev, 12 victorii (8 KO), un egal, iar meciul va fi transmis de modestul canal Wealth TV.

Istoria continua - Hat-trick BMW in DTM ... Mesut Ozil risca o amenda uriasa! Germanul si-a schimbat ghetele Nike cu cele Adidas, chiar in timpul meciului cu Boruss...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x