Antena Căutare

Calugarita de otel: Madonna Buder, femeia de 85 de ani care inoata 4 kilometri fara oprire!

Nascuta in 1930 in St. Louis, americanca uimeste prin rezistenta sa la virsta senectutii: inoata 3.8 km, merge pe bicicleta 180 km si apoi alearga maratonul, 42 km, totul in mai putin de 17 ore.

La peste 80 de ani, imensa majoritate a oamenilor au probleme cu mersul. O stire despre o batrina care inoata aproape 4 km face senzatie. Daca afli ca aceeasi femeie poate sa pedaleze imediat 180 de km, deja pare incredibil. Si nu e tot.

Dupa ce coboara din sa, alearga maratonul. Ti-ai spune ca e imposibil. Madonna Buder, o maicuta de 82 de ani, ti-ar zimbi si ti-ar spune: "Nu crezi? Tine-te dupa mine daca poti! Si o sa vezi ca nu exista imposibilul!".

A inceput sa alerge la 48 de ani

Nu avea nici 13 ani cind copila nascuta in St. Louis a decis sa urmeze calea bisericii. La 40 de ani s-a hotarit sa paraseasca ordinul din care facea parte si, impreuna cu alte 38 de maicute, au infiintat un altul.

Citeste restul articolului pe GSP.ro!

Secretul lui Eduard Novak, sportivul medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice: "Trebuie sa vrei din inima"... Asa va arata Satul Olimpic, Rio de Janeiro 2016!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x