Camora: Are un gust special titlul când îl câştigi aşa / Vinicius: Îmi felicit toţi colegii

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, după ce formaţia sa a câştigat a treia oară consecutiv titlul naţional, că acest trofeu are un gust special, având în vedere condiţiile în care a fost obţinut.

Camora a vorbit pentru televiziunile care transmit Liga I alături de Paulo Vinicius, care şi-a felicitat toţi colegii şi a felicitat şi staful tehnic.

“A vorbit foarte bine şi are dreptate. E o bucurie. Am avut foatre mare încredere în toţi. Ne bucurăm Fiecare titlul e greu. Are un gust special când câştigi apa”, a afirmat Camora.

Interviul celor doi a fost oprit de doi colegi care i-au îmbrăţişatt şi şi-au manifestat bucuria pentru obţinerea titlului.

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

CFR Cluj a mai câştigat titlul în 2008, 2010, 2012, 2018 şi 2019.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri