Antena Căutare

Canalul TV Showtime ii garanteaza lui Lucian Bute 6 milioane de dolari

Bursa de 2 milioane USD pe meci si o confruntare cu invingatorul Super Six au fost argumentele care l-au indepartat pe campionul roman de HBO.


A castigat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pe 19 octombrie 2007, dupa ce l-a trimis in lumea viselor pe columbianul Alejandro Berrio, meci pentru care a primit 200.000 USD. De cand a intrat in posesia centurii cu diamante, bursele lui Lucian Bute au avut o crestere insemnata, ultima victorie, cea de luna trecuta, fiind rasplatita cu un milion de dolari. Cariera profesionista perfecta de pana acum a lui Bute (27 de meciuri, 27 de victorii, 22 prin KO) i-a marit contul cu cateva milioane de dolari, aproximativ 5 numai din burse, din care n-a ramas insa decat cu jumatate.

Anuntul facut exact acum o saptamana de vicepresedintele executiv al Showtime Sports, Ken Hershman, si de presedintele clubului Interbox, Jean Bedard, intr-o conferinta de presa, la Las Vegas, ca pugilistul Lucian Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri (trei - n.r.) cu postul TV, echivaleaza cu 6 milioane de dolari pentru campionul nascut la Pechea. Bursa lui Bute va fi de 2 milioane de dolari pe meci, marea provocare reprezentand-o un „fight" de unificare a centurilor (WBC, WBA si IBF) cu invingatorul din Super Six.

citeste articolul complet pe Financiarul.com

Rapid - U Cluj, in direct de Antena 1, vineri, 19 noiembrie, ora 20:30. Vezi programul etapei a-16-a!... Rugby: Uruguay - Romania 21-21/ Stejarii, foarte aproape de calificarea la CM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x