Antena Căutare

Campioni la petrecere! Jucătorii FCSB-ului au călcat din nou pe bec. Căpitanul trupei lui Gigi Becali a petrecut în club până dimineața

FCSB duce lipsă de trofee în ultimii ani, însă nu duce lipsă de băieți duri și extrem de ”petrecăreți”. Vicecampioana României și-a încheiat primul stagiu de pregătire de la Brașov, iar Nicolae Dică le-a dat pauză jucătorilor săi până duminică atunci când vor pleca în cantonament în Olanda.

FCSB duce lipsă de trofee în ultimii ani, însă nu duce lipsă de băieți duri și extrem de ”petrecăreți”. Vicecampioana României și-a încheiat primul stagiu de pregătire de la Brașov, iar Nicolae Dică le-a dat pauză jucătorilor săi până duminică atunci când vor pleca în cantonament în Olanda.

Cum era de așteptat când vorbim de ”vedete” interne, o parte dintre jucători s-au ”relaxat” mult prea exagerat. Florin Tănase, căpitanul de la FCSB a petrecut într-un club din capitală, alături de colegul său, Harlem Gnohere și de atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani, cel pe care Gigi Becali se chinuie săîl transfere.

Potrivit celor de la Cancan, Tănase a făcut spectacol pe ringul de dans, iar apoi ar fi băut până la 3 dimineața, după care ar fi înjurat și amenințat un client al clubului, care îl filma: "M…ții mă-tii, mă filmezi? Te rezolv, bulangiule!".

Sursa citată mai scrie că dintre cei trei, singurul care nu a consumat alcool a fost Gnohere, care a fost șofer de ocazie.

Rămâne de văzut ce pedeapsă vor primi jucătorii FCSB-ului după acest nou episod bahic. Gigi Becali e recunoscut pentru faptul că taie în carne vie când e vorba de comportament neortodox.

Englezii au aflat cine va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! După o jumătate de deceniu, ”trofeul revine ... Revista presei sportive, 29.06.2018: FCSB își vinde cei mai buni oameni; 10 ani de la o zi istorică pentru Spania; Angli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x