Antena Căutare

Căpitanul Vlad Chiricheş i-a vizitat pe tricolori în cantonamentul de la Mogoşoaia

Căpitanul Vlad Chiricheş i-a vizitat pe tricolori în cantonamentul de la Mogoşoaia, cu patru zile înaintea meciului cu Suedia. Accidentat în partida din Insulele Feroe, când a suferit o leziune musculară, fundaşul lui Sassuolo a lipsit de la partida cu Norvegia şi încă se află în perioada de recuperare, fiind indisponibil pentru jocurile din această lună.

Vlad Chiricheş, care împlineşte 30 de ani cu o zi înaintea meciului de pe Arena Naţională, a discutat cu selecţionerul Cosmin Contra şi i-a transmis acestuia încurajările sale pe pentru partida în care România are o singură varianţă:Victoria!, informează frf.ro.

„Mai am încă două săptămâni de pauză. Din păcate nu o să pot fi lângă băieţi la partida cu Suedia, dar voi fi cu sufletul alături de ei. Sunt sigur că vor face un meci extraordinar care să ne ducă la EURO. La fel şi după aceea, în Spania! Le urez mult succes! Hai, România!”, a spus Vlad Chiricheş.

Sursa : news.ro

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, învinşi în primul meci la Turneul Campionilor... Irlandezul Robert Hennessy arbitrează meciul România - Finlanda, din preliminariile CE de tineret 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x