Antena Căutare

Cassano a amenintat doi jurnalisti in Genova: "Va sparg fata!"

Antonio Cassano a fost implicat marti intr-o altercatie cu doi jurnalisti pe strazile din Genova. Atacantul lui AC Milan a crezut ca cei doi ziaristi erau paparazzi si il urmareau pe el.

Doi jurnalisti italieni de la postul Telenord au anuntat ca au fost agresati verbal si fizic de Cassano imediat ce terminasera de facut un reportaj pe strazile din Genova.

Reportajul facut de jurnalisti nu era despre atacantul italian ci avea legatura cu viitoarele alegeri municipale din Genova.

Dupa ce au terminat de filmat, unul dintre jurnalisti l-a observat pe Cassano intr-o masina si i l-a aratat colegului sau. Moment in care atacantul lui AC Milan a crezut ca el este cel filmat, s-a indreptat pe ei, dupa care ia insultat si imbrancit.

Jurnalistii au incercat sa ii explice ca nu el era subiectul reportajului, insa Cassano nu i-a crezut si i-a amenintat ca "le va sparge fata".

Varful se afla in perioada de recuperare dupa ce in urma cu o luna a suferit o operatie pe cord dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Hector Raul Cuper va fi antrenorul lui Bogdan Stancu... Galamaz a semnat cu U Cluj. Vine si Rednic?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x