Antena Căutare

Catalanii sunt aroganti: "Ne-am plictisit de Real Madrid"

Presedintele Barcelonei, Sandro Rosel a declarat ca si-ar dori ca in anul 2012 sa nu mai intalneasca de atatea ori eterna rivala.

Dupa ce a castigat Campionatul Mondial al Cluburilor, Barcelona a devenit la fel de aroganta la adresa rivalilor cum era Mourinho la sosirea pe Bernabeu.

Astfel, presedintele gruparii blau-grana, Sandro Rosel a declarat ca spera ca in 2012 sa nu se mai intalneasca de atatea ori cu Real Madrid in competitii pentru ca pur si simplu rivalii l-au plictisiti: "Real e cum e caviarul. Daca il mananci in fiecare zi te plictisesti."

Oficialul catalan a dezvaluit ca Alexander Hleb nu face parte din vederile campioanei Spaniei. De asemenea Rosel nu e ingrijorat de faptul ca Guardiola nu a semnat prelungirea contractului: "Imi doresc ca Pep sa semneze dar nu intram in panica daca nu o va face. Si in trecut a semnat prelungirea mai tarziu. Cand Messi si Guardiola vor pleca va fi o zi trista, dar gloria acestui club va fi eterna."

Foto: Hepta

Dani Coman: "Copos nu va vinde niciodata Rapidul"... Adrian Porumboiu: "Nu vreau femei carora Zotta le-a umblat sub poala"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x