Antena Căutare

Cătălin Moroşanu a ajuns de urgenţă la spital după ce a obținut victorie împotriva "reptilianului" Cuk în primele 30 de secunde ale meciului. Care este starea de sănătate a acestuia

Victorie incredibilă pentru Cătălin Moroșanu! Acesta și-a bătut recordul pentru cel mai rapid KO din carieră, asta după ce l-a învins pe croatul Ivo Cuk la Craiova.

Dramă în lumea sportului! Cătălin Moroșanu a ajuns de urgență la spital după ce a obținut o victorie colosală împotriva rivalului său de temut, Ivo Cuk! Care este starea de sănătate a campionului:

Victorie incredibilă pentru Cătălin Moroșanu! Acesta și-a bătut recordul pentru cel mai rapid KO din carieră, asta după ce l-a învins pe croatul Ivo Cuk la Craiova.Ce nu știe multă lume, este munca din spatele succeselor obținute.
Cătălin Moroșanu povestește că din cauza epuizării, în urma victoriei, acesta a ajuns de urgență la perfuzii.
Într-o declarație în exclusivitate, campionul povestește că era foarte obosit fizic, fapt ce l-a determinat să meargă la spital pentru a i se administra perfuzii cu medicamente care să îl pună pe picioare din nou.
Acesta mai povestește că, deși a câștigat meciul, starea lui era foarte slăbită, însă a făcut față cu brio, profitând de slăbiciunea adversarului și de faptul că a avut o cădere care i-a adus punctaj de conducere lui Cătălin Moroșanu.
Ascultă mai sus dezvăluirile pe care acesta le-a făcut exclusiv pentru Antena Stars:

Șapte copii de la Academia "U" Cluj Luceafărul au ajuns în stare gravă la spital, după ce au mâncat la restaur... Tragedie în lumea fotbalului. A murit unul dintre foștii mari fotbaliști ai României. Avea 65 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x