Antena Căutare

Catalina Ponor si iubitul ei au realizat un pictorial de moda

Catalina Ponor si gimnastul Tommy Ramos au fost protagonistii unui pictorial de moda in Puerto Rico. Cu aceasta ocazie, cei doi sportivi au facut si cateva marturisiri despre relatia lor.

Eleganta, sexy, sigura pe ea, Catalina a stralucit in timpul sedintei foto altfel decat ne-a obisnuit in timpul competitiilor. I-a fost alaturi in fiecare clipa Tommy, barbatul care a cucerit-o.

De aceasta data, Catalina si Tommy nu au mai ascuns nimic. Si-au zambit, s-au privit cu subinteles, si au lasat pe toata lumea sa vada cat de mult se iubesc.

Filmuletul in care apar impreuna a fost postat de Catalina pe pagina ei de Facebook, si odata cu el, interviul in care cei doi indragostiti recunosc ca iubirea s-a aprins chiar in timpul concursului de la Londra.

“La inceput nu imi placea de el, dar el era mereu cu ochii pe mine, ca si cand ar fi vrut sa-l privesc si eu. Si asa mi-am dat seama ca imi placea sa vorbesc cu el. Desigur, el este si foarte frumos. Dar mie imi placea de el pentru modul in care se purta cu mine, pentru ca el este acelasi oriunde, in Romania, sau in orice alta parte”, a declarat Catalina.

Lui Tommy, ochii si picioarele Catalinei i-au atras atentia. Dar, sensibilitatea si valorile ei l-au facut sa se indragosteasca. Imaginile au fost filmate in Puerto Rico, unde Catalina si-a petrecut ultimele zile de vacanta.

Cel mai ieftin mod de a privi lumea de sus - zborul cu parapanta!... Galatasaray - CFR Cluj 1-1/ Remiza eroica pentru ardeleni ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x