Antena Căutare

Catastrofa Bozovic / Rapid – FC Brasov 1-1

Rapid nu a reusit decat un rezultat de egalitate pe teren propriu cu FC Brasov si a ratat sansa de a egala pe Dinamo, care are un meci foarte greu la Vaslui duminica seara.

In Regie, Rapidul lui Razvan Lucescu a inceput mai bine partida iar insistentele lor ofensive au fosta rasplatite in minutul 16. Surdu a luat o actiune pe cont propriu, Cristi Ionescu l-a blocat, Deac a preluat pe faza a doua si si-a lasat inteligent piciorul sa se impiedice de fundasul galben-negru. Penalty fara discutie iar Herea avea sa deschida scorul.

La fel ca la nationala, Razvan a sunat adunarea si, pana la finalul primei reprize, alb-visinii nu au mai contat in atac, ba chiar au avut si ceva emotii. Buga putea sa inscrie impotriva echipei cu care a jucat un sfert de Cupa UEFA, dar a fost blocat de Marcos Antonio.

La nici 4 minute de la reluare, Bozovic a fost ridiculizat de Kanu, l-a faultat pe acesta si a primit cartonasul galben. Avea sa fie inceputul dezastrului pentru muntenegrean. 16 minute mai tarziu el a facut un hent in propriul careu la o faza la care a fost surprins prea in centru iar Hategan a acordat cartonas galben si eliminare. A transformat fara probleme Cristescu si norii se adunau la oficiala unde se aflau Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe.

Deac nu a mai putut continua si a fost schimbat cu Ezequias. Si Grigorie a fost trecut pe banca de rezerve, locul sau fiind luat de Roman. Cu aceste schimbari, alb-visinii s-au aruncat in ofensiva si puteau inscrie golul izbavitor prin Pancu si Burca, dar reluarile lor nu si-au atins tinta.

Formatiile:

Rapid: Coman, V. Cretu, M. Antonio, Burca, Bozovic - Herea (57' N. Grigore), Alexa, S. Grigorie (71' Roman), Deac (66' Ezequias) - Pancu, Surdu.
Antrenor: Razvan Lucescu

FC Brasov: Felgueiras, Velajos, Majernik, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Br. Madeira (85' Paez), Kanu, Cristescu, Chipciu - Buga (77' Toloza), Voiculet (45' Moutinho)
Antrenor: Daniel Isaila

foto: gsp.ro

Nicolita a debutat cu infrangere pentru Saint Etienne. Vezi rezultatele din Ligue 1!... Jackie Ionescu: „In liga a doua sunt rezultate ciudate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x