Căutare Live

Cavani, Suarez si Forlan in lotul Uruguayului pentru amicalul cu Romania

Selectionerul Oscar Washington Tabarez a anuntat cei 21 de jucatori ce vor face deplasarea la Bucuresti.

Miercurea viitoare, Romania va intalni una din semifinalistele ultimului Campionat Mondial de fotbal, intr-un meci transmis live de Antena 1 si GSP TV. Uruguay-ul va veni la Bucuresti cu toate vedetele, astfel ca telespectatorii ii vor putea vedea la lucru pe Suarez si pe Forlan, dar si pe Cavani, cosmarul Stelei.

Iata cei 21 de jucatori convocati de Tabarez:

Portari: Fernando Muslera (Galatasaray) si Martín Silva (Olimpia Asuncion);

Fundasi: Maximiliano Pereira (Benfica Lisabona), Diego Lugano (Paris Saint Germain), Diego Godín (Atletico Madrid), Martín Caceres (Juventus Torino), Sebastian Coates (Liverpool si Jorge Fucile (Santos);

Mijlocasi: Alvaro Gonzalez (Lazio), Egidio Arevalo Rios (Tijuana), Walter Gargano (Napoli), Sebastian Eguren (Sporting Gijon), Diego Perez si Gaston Ramírez (Bologna),
Nicolas Lodeiro (Ajax Amsterdam) si Cristian Rodríguez (FC Porto);

Atacanti: Diego Forlan (Inter Milano), Luis Suarez (FC Liverpool), Edinson Cavani (Napoli), Sebastian Abreu (Botafogo) si Sebastian Fernandez (Malaga).

Foto: Intact Images / EPA

Marian Iancu, alungat de la Timisoara... Chivu, facut praf de presa din Italia...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri