Antena Căutare

Cazul Marian Cozma: Martor-surpriza la proces!

La sedinta de ieri, din cadrul procesului privind moartea handbalistului Marian Cozma, care se desfasoara la Judecatoria Veszprem, s-a prezentat un martor-surpriza, care a depus o depozitie dura la adresa invinuitilor Nemeth Gyozo si Raffael Sandor.

Fos­­ta nevasta a inculpatului Antalik Lasz­lo, Brigitta, s-a prezentat la Ju­de­ca­toria Veszprem si a cerut sa fie la­sa­ta sa depuna marturie in cadrul pro­­­cesului.

Judecatorul Nemeth Ba­lazs i-a atras atentia femeii, ca nu e o­bli­­­gata sa depuna marturie, impotriva fostului ei sot, acuzat ca ar fi in­lesnit fuga lui Nemeth si a lui Raffael in Austria.

In data de 8 februarie 2009 eram casatorita cu Antalik Laszlo si locuiam impreuna. In dupa-amiaza acelei zilei de duminica, Nemeth Gyozo l-a sunat pe sotul meu intre orele 4 si 5, dupa-amiaza, si i-a cerut sa il ajute cu bani. M-am certat violent cu sotul meu, fiindca m-a pus sa le cer imprumut parintilor mei suma de 300.000 de forinti (1.500 de euro).

Mai mult de jumatate din aceasta suma a ajuns la Nemeth Gyozo. Sotul meu s-a intalnit cu acesta intr-o parcare din Budapesta si i-a dat banii. El a ajuns seara, intre orele 20 si 21, acasa, si mi-a spus ca i-a dus pe Gyozo si Raffael pana la localitatea Hegyeshalom, aflata la granita Ungariei cu Austria.

Mi-a spus ca cei doi au facut lucruri atat de grave, incat ar putea petrece tot restul vietii in spatele gratiilor. Sotul meu nu mi-a spus care sunt lucrurile grave savar­site de cei doi, dar era foarte afectat, speriat si nervos.

Urmarind ce se intampla la televizor si pe internet, am aflat de crima din Veszprem, apoi de capturarea celor doi in Austria, si mi-am dat seama care a fost acel lucru grav savarsit de ei, dar si motivul pentru care au avut nevoie urgenta de banii nostri", a declarat Antalik Brigitta, care, prin depozitia ei, e foarte posibil sa isi fi condamnat fostul sot la ani grei de inchisoare.

Tot articolul, in Jurnalul National

Preliminarii CE Under 21: Romania, alaturi de Franta, Slovacia, Letonia si Kazakhstan (Gr 9)... Masina lui Mircea Sandu, vandalizata: "Succes la alegerile UEFA"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x