Antena Căutare

Ce a declarat cu adevărat Mircea Lucescu după ratarea calificării în Ligă :)

Şahtior Doneţk a pierdut meciul cu Manchester United şi a ratat şansa de a merge mai departe în Liga Campionilor

Şahtior Doneţk a pierdut meciul cu Manchester United şi a ratat şansa de a merge mai departe în Liga Campionilor. Imediat după partidă, Mircea Lucescu a susţinut, conform protocolului, o conferinţă de presă. Noi vă prezentăm, în exclusivitate, ce-a declarat antrenorul echipei ucrainene.

A fost execuţie pe faţă! Nu se poate să am patru penalty-uri clare şi să nu-mi fie acordat niciunul. Jucăm cel mai frumos fotbal din lume şi de aceea nu am fost doriţi. Îmi pare rău că suferă suporterii Şahtiorului pentru că unele persoane îmi invidiază calităţile şi procedează la astfel de manevre“, a tunat Lucescu.

Antrenorul n-a uitat de conflictul cu Guardiola şi îl vede pe actualul antrenor al lui Bayern drept principalul vinovat pentru toate nedreptăţile care i se întâmplă în ultima perioadă. “El e responsabil pentru lucrurile astea. Ştia foarte bine că eu urma să ajung antrenorul Barcelonei şi a făcut tot posibilul să mă lucreze. Să ştie toată lumea, acest mare antrenor Guardiola avea postere cu mine în cameră şi-acum se crede deasupra mea“, a încheiat, vizibil nervos, antrenorul român.

*Textul este un pamflet

Puştii Stelei s-au făcut de râs cu Chelsea! Se repeta istoria şi la meciul echipei mari?... STUDIU! De ce înjură fotbaliştii români imediat după ce marchează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x