Antena Căutare

CE Judo: Alina Dumitru, la al 8-lea titlu european din cariera. Aur si pentru Andreea Chitu

Campioana olimpica Alina Dumitru a obtinut, joi, medalia de aur la categoria 48 de kilograme, in cadrul Campionatul European din Rusia, de la Chelyabinsk. Performanta Alinei a fost repetata de Andreea Chitu - aur la categoria 52 de kilograme, informeaza Mediafax.

Alina Dumitru a castigat grupa A, dupa victorii in fata sportivelor Maryna Krot (Ucraina), Lisa Kearney (Irlanda) si Liudmila Bogdanova (Rusia).


In semifinale, campioana olimpica s-a duelat cu Laetitia Payet (Franta), pe care a invins-o prin ippon, calificandu-se facil in finala.

In ultimul act, Alina a invins-o pe belgiana Charline Van Snick. Lupta s-a decis cele tre minute de prelungire. Alina Dumitru a avut nevoie doar de 20 de secunde, pentru a reusi un ippon si a cuceri a opta medalie de aur din cariera.

Medalia de aur i-a adus Alinei Dumitru si un premiu in valoare de 2500 de euro.

Alina Dumitru are in palmares 7 titluri de campioana europeana (intre 2004-2011, cu exceptia anului 2009), dar si doua medalii de bronz (2002 si 2009).

Andreea Chitu a castigat aurul categoriei 52 de kilograme dupa ce a trecut in finala de Natalia Kuziutina, din Rusia.

Traseul Andreei Chitu pana la medalia de aur: victorii cu Priscilla Gneto (Franta), Rosalba Forciniti (Italia), Mareen Kraeh (Germania), Ana Carrascosa (Spania) si Natalia Kuziutina (Rusia).

Andreea Chitu, a reusit calificarea la Jocurile Olimpice, la categoria 52 de kilograme.

Inter Milano ii ofera un nou contract lui Cristi Chivu... Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu condamnati la 3, respectiv 5 ani de inchisoare cu executare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x