Antena Căutare

Ce Pantilimon? Manchester City e cu ochii pe Thomas Sorensen

Vestea conform careia Costel Pantilimon s-ar transfera la City nu a fost confirmata de oficialii britanici, care se pare ca au pus ochii pe un alt portar.

Manchester City dorea inca din 2010 sa il vanda pe Shay Given, deoarece Mancini nu dorea sa aiba in lot doi portari de aceeasi valoare. Irlandezul a semnat in acest sezon la Aston Villa, asa ca cetatenii au ramas cu un singur goalkeeper, Joe Hart.

Speculand momentul, presa de la noi a speculat ca Pantilimon ar avea mari sanse sa ajunga pe City of Manchester. Interesul nu a fost confirmat de britanici, care au pus ochii pe un portar mult mai in varsta, dar care s-ar impaca cu statutul de rezerva.

Este vorba de Thomas Sorensen de la Stoke City. Danezul a pierdut clar lupta pentru titularizare cu Begovic, si nu a bifat nici un minut in editia trecuta de Premier League. Suma ceruta pe el este de 5 milioane de euro, dar City nu vrea sa dea mai mult de 3.

Ce Pantilimon? Manchester City e cu ochii pe Thomas Sorensen... S-au tras la sorti meciurile din play-off-ul Europa League. Vezi cu cine vor juca echipele romanesti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x