Antena Căutare

Cea mai bună fotbalistă din lume, umilită chiar de prezentator în timpul ceremoniei de decernare a Balonului de Aur. Ce propunere i-a făcut acesta

A fost declarată cea mai bună fotbalistă din lume, dar a fost umilită în public chiar de prezentator, în timpul ceremoniei de decernare a Balonului de Aur. Ce propunere indecentă i-a făcut bărbatul:

A fost declarată cea mai bună fotbalistă din lume, dar a fost umilită în public chiar de prezentator, în timpul ceremoniei de decernare a Balonului de Aur. Ce propunere indecentă i-a făcut bărbatul:

Ada Hegerberg a fost desemnată cea mai bună jucătoare de fotbal din lume în cadrul ceremoniei de decernare a Balonului de Aur, la Paris. Fotbalistei norvegience i-a fost stricată seara, în momentul în care prezentatorul evenimentului, Martin Solveig i-a lansat o provocare ce a indispus-o vizibil pe fotalistă, pâlindu-i zâmbetul de pe chip.

Ada Hegerberg și Martin Solveig, dj și prezentatorul galei Balonului de Aur 2018 au atras atenția publică, stârnind un val de reacții negative. Totul s-a întâmplat sub privirea atentă a celor mai importante figuri din fotbalul mondial și a milioanelor de telespectatori.

În cele din urmă, prezentatorul nu a mai rezistat unei idei, pe care probabil o avea în minte mai demult și a invitat-o pe câștigătoarea celui mai important trofeu individual să facă "twerk", spus în termeni populari să danseze lasciv din fund în fața tuturor!

Twerk-ul a luat amploare la începutul anilor 2000, iar cântărețe celebre precum Nicki Minaj, Rihanna și Jennifer Lopez se numără printre figurile publice care au promovat acest "trend".

Victorie pentru România contra Germaniei la Campionatul European de handbal feminin din Franţa! Naționala s-a calificat ... Balonul de Aur 2018. Luka Modric câștigă Balonul de Aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x