Antena Căutare

Cea mai tare premiera la derby-ul Steaua-CFR! Gigi Becali va tine un discurs inainte de inceperea meciului

Gigi Becali s-a saturat de atatea amenzi si a gasit solutia. Va tine un speech chiar inaintea de incepea meciului si ii va indemna pe suporteri la un comportament fair-play.

Gigi Becali va fi crainicul dinaintea inceperii partidei. Are deja discursul pregatit. Va transmite galeriei Steliste ca nu vrea sa vada bannere sau sa auda scandari rasiste la adresa adversarei CFR Cluj. Principala teama a patronului se leaga de suspendarea stadionului. "Mi-e teama ca vor striga scandarea aia «Afara, afara, cu ungurii din tara!», a declarat finantatorul de la Steaua.

Meciul impotriva Rapidului le-a facut mari probleme oficialilor clubului din Ghencea. Amenzile pentru bannere si scandari rasiste se ridica la 148.000 de lei. Mai mult, managerul de la Steaua, Mihai Stoica si crainicul Gabi Safta au fost chemati la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si risca sa fie amendati pentru scandari rasiste.

VIDEO! Dinamo - Pandurii Tg. Jiu 3-0/ Victorie pentru Catalin Hildan... Danciulescu este lider in Liga I: 490 de partide pentru veteranul cainilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x