Căutare Live

Ceahlaul Piatra Neamt - FC Brasov, scor 2-1 in Liga I

Formatia Ceahlaul Piatra Neamt a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Brasov, intr-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Velici '45 si Golubovici '68. Pentru FC Brasov a inscris Madeira, in minutul 63, conform Mediafax. Meciul a fost arbitrat la centru de Ovidiu Hategan, iar arbitrii de tusa au Cristian Nica si Bogdan Velicu.

Partida a fost intrerupta timp de zece minute din cauza unor probleme la instalatia de nocturna, aceasta neasigurand o lumina suficienta. Jocul a fost intrerupt in minutul 72, cand scorul era de 2-1 pentru gazde, fiind reluat dupa zece minute.

Helmuth Duckadam, cu ochii in lacrimi: "E momentul ca si Romania sa-si faca datoria fata de mine"... Fostul mare boxer Muhammad Ali a primit Medalia Libertatii ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri