Antena Căutare

Cel mai bogat fotbalist roman e fidel

George Tucudean are aceeasi iubita de trei ani, desi averea familiei sale il transforma in unul dintre cei mai ravniti burlaci.

George Tucudean are un salariu foarte mic la Dinamo, insa nu-si face griji in privinta viitorului sau. Cei 3000 de euro pe luna pe care ii ia de la casieria din Stefan cel Mare nici nu se compara cu imperiul financiar pe care l-au construit bunicii atacantului la Arad. Astfel, Gheorghe Cosma detine in orasul din vestul tarii o fabrica de mobila, un centru comercial si un SPA.

Cu toate ca e printre cei mai ravniti burlaci la doar 20 de ani, George iubeste aceeasi fata de o buna bucata de timp. Sin 2009 e combinat cu Anamaria Tuduran, iar cei doi sunt nedespartiti de cand jucatorul s-a mutat la Bucuresti.

De altfel, cum a semnat cu Dinamo, bunicii i-au cumparat lui Tucudean o vila in cartierul Tei, acesta fiind unul din cele mai mici sacrificii pe care batranii l-au facut pentru fotbalist. Surse din anturajul fostului UT-ist sustin ca in momentul in care varful dadea probe in austria, Gheorghe Cosma dorea sa-si cumpere un apartament la Viena doar pentru a fi mai aproape de nepotul sau.

Foto: gsp.ro

Alungat din Ghencea, golgheter in Ucraina... Guardiola se teme de AC Milan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x