Antena Căutare

Cel putin 20 de oameni au fost raniti la meciul amical: Nigeria - Coreea de Nord 3-1

Incident violent pe un stadion din Johannesburg, cu doar cateva zile inainte de inceputul Cupei Mondiale la fotbal. Cel putin 20 de oameni au fost raniti, dupa ce fanii din tribuna principala s-au calcat in picioare in timpul unui meci amical intre selectionatele Nigeriei si Coreei de Nord.

Partida a fost oprita cu cinci minute inainte de final, iar ranitii, printre care si cativa politisti, au fost dusi de urgenta la spital.



Arena nu face parte dintre cele pentru Cupa Mondiala, iar FIFA s-a distantat de orice legatura cu privire la organizarea acestui amical. Incidentul va spori insa cu siguranta securitatea la partidele de la turneul mondial, care va debuta vineri cu meciul dintre Africa de Sud si Mexic.

Partida a fost castigata de Nigeria cu 3-1, Yakubu Aiyegbeni, Victor Obinna Nsofor si Obafemi Martins inscriind pentru "vulturi", in timp ce Jong Hyok Cha a punctat pentru asiatici.

VIDEO Molde - Lillestrøm 3-3/ Egalati in 4 minute si 30 de secunde... Brazilia, cea mai "batrana" echipa de la Cupa Mondiala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x