Antena Căutare

Ce-și reproșează medicul de la Dinamo, după tragedia din Ștefan cel Mare: ”Clipea... Și avea gura încleştată”

Medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, îşi reproşează că nu a început el manevrele de resuscitare în cazul lui Patrick Ekeng.

Medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, îşi reproşează că nu a început el manevrele de resuscitare în cazul lui Patrick Ekeng.

"L-am văzut căzând. Am intrat direct pe gazon, nu am mai aşteptat pe nimeni. Primul lucru care trebuie făcut este eliberarea căilor respiratorii... clipea. Şi avea gura încleştată. În momentul ăla am făcut ce trebuia făcut. L-am întors pe o parte şi am încercat să-i eliberez căile respiratorii superioare. (...) Nu ştiu ce s-a întâmplat în jurul meu. Ştiu doar că am zis „Ambulanţă!".

Echipajul de ambulanță mi s-a părut mai speriat decât toți cei din jur. Jur. Eu cred că ei trebuiau să fie primii, să mă arunce la o parte: ”Gata! Stop!”

Aceasta este ULTIMA imagine cu Patrick Ekeng pe BANCA lui Dinamo. ”Parcă era predestinat. Numai el era în negru”... CUTREMURĂTOR! Mama lui Cristi Neamţu a retrăit momentele de coșmar: ”Nu vreau să mă pun în pielea lor din nou. E GROAZNI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x