Antena Căutare

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. La nici trei luni de la ultimul meci oficial din Liga 1, jucat atunci în Play-out, Liga 1 revine în prim plan cu Ediția cu numărul 101! Aceasta debutează în Gruia, acolo unde campioana CFR întâlnește FC Botoșani, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul CFR Cluj - FC Botoșani este live video online, vineri, de la ora 21:00.

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. Cele două echipe au suferit schimbări importante la nivelul băncii tehnice, CFR Cluj, și la nivelul lotului, FC Botoșani. Astfel, pe banca deținătoarei titlului din Liga 1 îl avem acum pe Edward Iordănescu, cel care îl înlocuiește pe Dan Petrescu, plecat în China. Dincolo, Botoșani continuă cu ambițiosul Costel Enache, însă a suferit numeroase schimbări în lot. Au plecat 11 jucători și au venit alți 10.

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. Și la CFR Cluj s-au înregistrat câteva mutări spectaculoase, însă nucleul campioanei rămâne cu aceiași jucători de bază. Au venit în vară, pentru a întări lotul, Tambe (Adana Demirspor), A. Radu (Aris Limassol), Males (Rijeka), Lang (Dijon) și De Luca (Virtus Entella).

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. Ardelenii au avut o vară bună în pregătiri, fără niciun eșec și fără niciun gol primit. Nici în Supercupa cu ”U” Craiova 1948 elevii lui Edi Iordănescu nu au primit gol. În schimb, Botoșani a pierdut 3 din cele 4 amicale importante ale verii, printre care un 0-5 cu Olympiakos.

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. CFR Cluj caută să-și ia revanșa în fața unei echipe FC Botoșani pe care nu a mai învins-o din 2016. Au fost de atunci trei remize și un succes al moldovenilor în Cupa României. La ultimul meci jucat în Gruia, am avut un CFR - Botoșani 0-0. A fost primul meci din istoria meciurilor directe jucate în Ardeal în care CFR nu bate. Au fost, până la acest duel, 6 meciuri și 6 victorii!

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. La pariuri, CFR Cluj e favorită clară în acest meci cu o cotă de de la 1,40 la 1,45. Botoșaniul e văzut outsider, cu o cotă de 8,00 - 9,00, iar remiza primește 3,90 - 4,00.

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. Pentru acest meci recomandăm un ”1 solist” în acord cu diferența de valoare dintre cele două echipe.

FOTO: Diego Maradona lovește din nou! După show-ul de la Cupa Mondială, ”El Pibe de Oro” a atras atenția și la prezentar... VIDEO: Arbitrul român Marius Avram, scos cu targa de pe teren la un meci din Europa League! Care este starea ”centralulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x