Antena Căutare

CFR Cluj - Steaua 1-1

Derby-ul etapei a 19-a a Ligii 1 dintre CFR Cluj si Steaua Bucuresti s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dupa un joc cu multe faze periculoase de poarta, mai ales in contul gazdelor. Este a patra intalnire consecutiva dintre cele doua echipe care se incheie la egalitate.







Iuliu Muresan (CFR): "Rezultatul ma nemultumeste, dar este echitabil. Ambele echipe am avut ocazii mari. Nu am jucat la valoarea noastra. Ne-a lipsit mult Muresan, dar si spiritul de lupta al lui Deac. Dica a jucat bine, a creat pericol, e un jucator bun, important in echipa noastra. Cu el si cu tot lotul vom obtine rezultate bune. Steaua a fost peste ce ma asteptam. Ei au fost raniti in orgoliu cu Ceahlaul. Au fost mai motivati decat noi"


Mihai Stoichita (Steaua):
"Nu am reusit sa finalizam. Cred ca este un rezultat echitabil. Nu e ce ne-am dorit, sunt dezamagit, dar asta e! Suntem in plasa lor, nu dezarmam. Obiectivul este in continuare campionatul. Felicit Clujul pentru ce au facut aici. Am fost placut surprins de profesionalismul celor de aici. Imi felicit si jucatorii pentru ca au reusit sa treaca peste meciul cu Ceahlaul. Steaua e Steaua oriunde se duce. Noua nu ne e frica nici de jocuri de culise, de nimic. Daca am fi pierdut, totul s-ar fi terminat. Si ei au meciuri grele de acum incolo. Va trebui sa eliminam din joc greselile copilaresti care ne duc la astfel de rezultate. Favorite la titlu sunt 6 echipe"



Echipe:

CFR Cluj:


Steaua Bucuresti:
12. Tatarusanu - 18. P. Marin (2. Parpas '89), 15. Tudose, 5. Jelev, 77. Art. Karamyan - 7. Szekely (24. Surdu '80), 8. Ov. Petre, 19. Plesan (11. Arm. Karamyan '72), 14. Toja - 9. Kapetanos, 28. B. Stancu. Antrenor Mihai Stoichita.


Meci suspendat din cauza unui atac de albine africane... Rapid - Unirea Urziceni 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x