Antena Căutare

CFR Cluj va acoperi cheltuielile lui Colţescu pentru deplasarea la Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca gruparea CFR Cluj să fie obligată să acopere cheltuielile arbitrului Sebastian Colţescu legate de deplasarea la comisie.

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca gruparea CFR Cluj să fie obligată să acopere cheltuielile arbitrului Sebastian Colţescu legate de deplasarea la comisie.

“FC Astra vs. FC CFR 1907 Cluj – Solicitare decont cheltuieli – În baza art. 115.4 din RD obligă clubul FC CFR 1907 Cluj la plata cheltuielilor legate de deplasarea la comisie a domnului Colţescu Sebastian în suma de 514,37 lei”, este decizia comisiei.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină i-a sancţionat pe Julio Rodriguez, Marko Simonovski şi Risto Radunovici şi a decis ca Gaz Metan Mediaş să primească avertisment.

Deciziile sunt următoarele:

FC CFR 1907 Cluj vs. FC Voluntari – eliminări – În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD se sancţionează jucătorul RODRIGUEZ LOPEZ JULIO (FC Voluntari) cu suspendare pentru 1 joc şi o penalitate de 740 lei; În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD se sancţionează jucătorul SIMONOVSKI MARKO (FC Voluntari) cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate de 3.000 lei;

FC Viitorul Constanţa vs. CS Gaz Metan Mediaş – nerespectare regulament media – În baza art. 61.1.b, coroborat cu art. 4.01. din Regulamentul Media, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu “Avertisment”;

FC Academica Clinceni vs. FC Astra Giurgiu – eliminare – În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 se sancţionează jucătorul RADUNOVICI RISTO (FC Astra) cu suspendare pentru 1 joc şi o penalitate de 740 lei.

Sursa : news.ro

România, victorie în ultimul meci din grupa C a CE de volei masculin, dar optimile sunt ratate... Liga Campionilor: PSG a învins Real Madrid cu 3-0; Atletico – Juventus, scor 2-2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x