Antena Căutare

CFR se teme de influenta lui Dinamo la comisiile Ligii

Patronul Arpad Paszkany a declarat ca alb-albastrii au toate atuurile pentru a castiga campionatul, facand aluzie la contestatia facuta de Dinamo la adresa fundasului Sportului, Ionut Serban.

CFR Cluj a trecut pe primul loc in urma etapei din acest week-end, insa cei din Gruia inca se tem ca ar putea cadea pe locul al doilea.

Mai exact, Dinamo a contestat dreptul de joc al lui Ionut Serban, fundasul dreapta al Sportului Studentesc si ar putea castiga la masa verde cu 3-0.

Arpad Paszkany s-a aratat indignat de aceste incertitudini, declarand ca titlul ar trebui sa fie decis pe teren nu la comisii.

"Fotbalul e despre dribling, sut, plasa, gol, nu despre comisii si comitete. Din moment ce un jucator are avizul forurilor de specialitate, mi se pare normal sa poata juca fara probleme.

Mai mult, daca s-a gresit, sa fie amendati cei ce i-au dat drept de joc, nu sa se dea punctele inapoi. Asa, ma gandesc si eu daca mai pot baga jucatorii in teren. Poate ca si mie mi-l contesta pe Beto, pe Cadu sau pe Muresan. Care e diferenta dintre viza de pe carnetul de joc al lor si cea de pe cel al fundasului de la Sportul Studentesc?" s-a intrebat finantatorul din Gruia.

Foto: Hepta

Messi, traficant de arme?... Dinamovistii se cearta intre ei in vestiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x