Antena Căutare

CFR si Unirea Urziceni, joaca Supercupa, pe 18 iunie, la Cluj!

Desi CFR Cluj a castigat ambele trofee in Liga 1, atat cupa, cat si campionatul, presedintele echipei ardelene, Iuliu Muresan, a anuntat ca in acest an se va disputa Supercupa Romaniei. Adversara campionilor ar urma sa fie ocupanta locului doi in Liga 1, Unirea Urziceni.

"Pe 18 iunie, la Comitetul executiv al FRF, se va decide disputarea Supercupei Romaniei, intre CFR si Unirea Urziceni. De acum incolo, echipa care face eventul va disputa Supercupa pe propriul teren, in compania echipei clasate pe locul al doilea in campionat. Astfel, noi vom juca in Gruia cu Urziceni pe 18 iulie. Sper sa castigam si acest trofeu, avem valoare si mentalitate de campioni"

Cele doua formatii s-au intalnit si anul trecut in Supercupa: Urziceni din postura de campioana a Romaniei si CFR in calitate de castigatoare a Cupei Romaniei. Ardelenii s-au impus cu 4-3, dupa loviturile de departajare.

Roland Garros: Francesca Schiavone vs Samantha Stosur, in finala feminina... Rafael Benitez a fost demis de la Liverpool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x