Antena Căutare

Chelsea: 100 de milioane de euro pentru reconstructia echipei

Eliminarea lui Chelsea din optimile de finala ale Ligii Campionilor a pornit o noua revolutie in ceea ce priveste reconstructia echipei.

Patronul Roman Abramovici l-a asigurat pe managerul Carlo Ancelotti ca postul sau e sigur si i-a promis 100 de milioane de lire sterline pentru a cumpara jucatori.

Pe lista de transferuri sunt: Fernando Torres (foto, Liverpool), Sergio Kun Aguero (Atletico Madrid), Bastian Schweinsteiger (Bayern), Maicon (Inter) si un portar capabil sa puna presiune pe actualul titular al postului, Petr Cech, gen Sergio Asenjo (Atletico).

Clubul londonez are si o lista de jucatori care vor fi indepartati: Joe Cole, Deco, amandoi la final de contract, Hilario, Belletti si Ferreira. Anelka va fi lasat si el sa plece daca nu accepta prelungirea cu doar un an a contractului.

Totodata, va fi pusa in discutie eficienta staff-urilor care se ocupa de pregarirea fizica a jucatorilor si de sanatatea lor, in conditiile in care Ancelotti s-a confruntat cu o serie intreaga de accidentari in acest sezon.(gsp.ro)

Gigi Becali a pierdut procesul intentat de abonatii interzisi... Novak Djokovic, eliminat in turul IV la Indian Wells...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x