Antena Căutare

Chelsea da 30 de milioane de lire sterline pe Ribery

Andres Villas Boas doreste sa-si intareasca linia mediana cu superstarul francez, pentru a tine pasul in lupta pentru titlu cu Manchester City si United.

Dupa ce sansele ca Luka Modric sa ajunga pe Stanford Bridge s-au diminuat considerabil, managerul portughez al lui Chelsea s-a reorientat repede si doreste sa-l transfere pe Frank Ribery.

Gruparea londoneza nu este la prima tentativa de a-si asigura serviciile fotbalistului care a explodat la Metz. In 2008, Ancelotti s-a interesat de pretul lui, iar Bayern a cerut nu mai putin de 88 de milioane de lire sterline, desi il cumparase doar cu un an inainte de la Marseille cu 22.

Acum, bavarezii cer 36 de milioane, dar Chelsea nu ofera mai mult de 30. In cazul in care tranzactia nu se va finaliza, Andre Villas Boas se gandeste sa-l cedeze inapoi la Liverpool pe Benayoun, pentru a-l putea lua pe Raul Meirelles. Conform presei britanice, cormoranii nici nu doresc sa auda de un asemenea schimb, chiar daca ar mai primi o suma de bani pe langa israelian.

foto: gsp.ro

Gignac negociaza cu Newcastle si Fulham... Saint-Etienne a confirmat oficial transferul lui Banel Nicolita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x