Antena Căutare

Chelsea - FC Barcelona 1-1/ Catalanii se califica dramatic in finala

Fotbalul spectacol practicat de FC Barcelona a avut nevoie de un gol marcat in ultimele secunde ale dublei cu Chelsea pentru a trece peste baricada ridicata de Guus Hiddink in drumul catalanilor spre finala Ligii Campionilor.

Dupa 0-0 in tur, pe Nou Camp, Chelsea a inceput mai bine returul din semifinala de Liga Campionilor cu FC Barcelona si Essien a deschis scorul cu un gol de generic, inchizatorul londonezilor reusind sa puncteze cu un vole splendid, din prima, de la circa 30 de metri.

Barcelona a desenat frumos prin apararea supra-aglomerata a gazdelor, dar elevii lui Pep Guardiola au avut probleme la finalizare, in absenta lui Thierry Henry, unul dintre golgeterii catalanilor.

Totul curgea inspre o reeditare a finalei de anul trecut, dintre Manchester United si Chelsea, mai ales ca Barcelona a ramas in 10 la Londra, Abidal fiind eliminat direct pentru fault in postura de ultim aparator, la o faza cel putin discutabila.

Cand nimeni nu mai credea, un ultim atac prelungit al Barcelonei a adus mingea cu sansa la Iniesta si tanarul mijlocas al catalanilor a egalat cu un sut in forta, de la 15 metri, aducand calificarea in finala a uneia dintre cele mai spectaculoase echipe din lume.

Fluierul de final al arbitrului Henning Ovrebo a insemnat o ploaie de proteste ale jucatorilor lui Chelsea, in ciuda faptului ca norvegianul a dat o mare mana de ajutor londonezilor la eliminarea discutabila a lui Abidal.

FC Barcelona se califica in finala Ligii Campionilor, faza a competitiei in care va intalni pe Manchester United la Roma, pe Stadionul Olimpic, pe 27 mai.

amosnews.ro

foto:uefa.com
Biletele la Steaua - Dinamo s-au epuizat!... Mesaj de la fostul capitan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x